Skoleballet =)

Hei bloggen! =)

Beklager at jeg ikke blogget i går, men det var skoleball, og vi sluttet så sent. Hadde heller ikke tid tidligere på dagen...

Men nå har jeg tid til å blogge. Som sagt, var jeg på skoleball i går, og det var SÅ gøy! =) Vi danset forskjellige danser, og hadde litt "disco"! x3 Også fikk vi besøk av to ungdomsgutter som skulle rappe for oss. Jeg hadde hørt han ene fra før, han heter Tommy, og er helt sjukt flink! Jeg håper de får platekontrakt en dag, ass... =)

Jeg har vært syk i dag, og fryktelig trøtt. Nå sitter jeg og spiser ost og skinke pai, og etterpå skal jeg prøve ut den "Boblemix"-en fra Stratos... Mmmm. :3

Ja, jeg har ikke noen bilder fra hvordan jeg så ut på ballet, men jeg hadde på meg en svart kjole med paljetter i mellom stroppene. Jeg hadde sminket meg med en sort øyenskygge blandet med litt hvit helt innerst, slik at det så ut som sølv. :3 Også hadde jeg på meg skoene jeg viste i... Jeg tror det var forrige innlegg? Ja, også hadde jeg en hestehale i håret med litt volum, også sideskill, med litt av håret mitt hengende ned på den ene siden. =)

Men her er i alle fall et bilde av meg, så innlegget ikke blir så kjedelig! ;)

Hihi... =)

Blogges senere! ;D

Hvordan var du kledd på ditt forrige skoleball? Gjerne kommenter! ;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits