Day 5 - Blogger du leser

Hei! =) Da var jeg tilbake fra leirskolen, så da blir det blogging igjen, vøttu! =) Vel, dag 5 er blogger du leser, så her har du det! =)

L0ve.blogg.no

Erica Mohn Kvam, 15 år, Trondheim.

Veldig søt blogg og veldig søt jente! Erica skriver om mye interessant som skjer i sin hverdag. Hun skriver om sminke, venner, outfits, anbefalninger og mye bilder. Jeg liker bloggen hennes veldig godt, og det er jo ikke uten grunn at hun er nummer 3 på topp 20. Hadde det vært opp til meg skulle hun vært nummer 1! =)

Lillegronne.blogg.no

 

Christine Mysen, 23 år, Lunner.

For det første er hun Norges yngste serieforfatter, for det andre er hun yndlingsforfatteren min, og for det tredje har hun en veldig intressant blogg. Hun blogger om hverdagen, forfatterlivet, bloggdesign og mer. Hun har også designhjelp og gratisdesign på bloggen sin. Designhjelpen hennes har hjulpet meg mye, og sikkert mange andre også. Elsker både bloggen, bøkene og designhjelpen hennes.

Marielsindagbok.blogg.no

Mariel, 12 år.

Mariel og jeg har vært gode venner en stund nå. Vi møttes via YouTube, chattet litt der, fikk nummeret til hverandre, sendte litt SMS, sendte bilde av oss selv, fikk hverandres Skype, og etter det har vi holdt kontakten. Men om bloggen: Hun blogger mest om sin hverdag, og har mange fine bilder og er veldig hyggelig. =)

Oneblackrose.blogg.noUlrikke, 11 år (12 i mars), Sandefjord.

Klassevenninnen min, Ulrikke blogger om hverdag og venner. Hun er ei søt og snill jente, og en veldig god venn. Er ikke fast leser, men stikker innom bloggen av og til. ;)

 

Updates kommer kanskje senere i dag. ;)

Hvilke blogger leser du? Gjerne kommenter! =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits