Nidar favoritter - stem på min sjokolade!

Hei! =) Dere har kanskje sett at det går ann å lage og stemme på sjokolader som folket lager? Vel, jeg har laget 3 nye biter som kan havne i posen om jeg får din stemme! =) Her har du de tre deilige bitene for en hver smak! ;)

MelkeCrisp

MelkeCrisp er en myk og god melkesjokolade med søtt melkefyll, toppet med sjokoladekjeks og crisp. En sjokolade bit jeg - og mange andre - sikkert hadde elsket. Når sjokoladen smelter på tungen, og du svelger ned sjokolade og melkefyllet, som gir deg en søt og myk smak i munnen, før du tygger på en sprø sjokoladekjeks og en luftig crisp som knaser i tennene sammen med den gode sjokoladen. UIMOTSTÅELIG! Trykk på bildet, eller trykk HER for å stemme på sjokoladen min. Bare trykk på "Nam, putt den i posen!" =)

Hvit drøm

Hvit drøm er en hvit sjokolade med søtt gelé fyll og mykt skum. Det hele toppes med litt krokan. En myk, søt, hvit, mild og bærformet sjokolade. Geléen som vagger på tungen, skummet som gjør det hele så mykt, og krokanen som gjør det litt saltere, men ikke for mye. En perfekt blanding, som du kan spise uten å anstrenge deg. Mykt og godt. UIMOTSTÅELIG! Trykk på bildet, eller trykk HER for å stemme på Hvit drøm! Bare trykk på "Nam, putt den i posen!" =)

Spicey


Spicey, en sjokolade for de tøffe! Denne mørke sjokoladen fylt med myk og luftig nougat. Det myke avbrytes med crisp, og chilly. Chillien fyller ut den sterke smaken, og det blir sprøtt med crispen. Nougaten gjør det spiselig, slik at det ikke blir for sterkt, for sprøtt og for mørkt. Enda en perfekt blanding fra Malin. =) Stem på Spicey ved å klikke på bildet, eller klikk HER, og trykk "Nam, putt den i posen!" =)

Hvilken er din favoritt? Gjerne kommenteeeeeer!

3 kommentarer

lisellish

10.03.2012 kl.12:22

hei, ville bare si det at bloggen din er veldig bra, du er utrolig flink! stå på videre :D

LilleMegMalin

10.03.2012 kl.17:03

lisellish: Herregud, tusen takk! =) Det betyr SÅ mye for meg at du sier det. =") Du virker så sinnsykt hyggelig. Du fortjener alt godt. ;) Xoxo, meg. =)

Christine Mysen

11.03.2012 kl.14:36

Sv; Har vært på noen festivaler, jeg også, men husker ikke hva de het, hehe. Morsomt å dra på konsert. :) Hehe, det har blitt litt bedre nå som den har vokst ut litt. Så verre ut før. Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits