Hvordan få videoer fra YouTube på bloggen

Hei! =) Jeg kan ikke gjøre noe på 15 days-en min enda, for jeg har ikke noe bilde av meg i klasserommet, men det kommer på mandag. Jeg har også blitt syk i dag. Virker som om det begynner å gå over, men det startet med vondt i halsen, hoste, hodepine, svette, feber og kvalme. Men som sagt så er det bedre nå. Vel, til poenget: Jeg må holde meg inne i dag, så jeg ville lage et lite designhjelp innlegg. Venner av meg har lurt på hvordan man gjør dette, og jeg tenker flere også trenger hjelp til det. ;)

Hvordan legge videoen din på YouTube

Når du er inne på YouTube, ser du denne linjen:

Klikk på "Upload", som er ringet rundt på bildet.

Nå vil du se dette:Da klikker du på "Select files from your computer", som du ser under den røde ruten med en pil på. Da må du bare finne videoen du skal laste opp, og klikke på den. Nå vil videoen vente på godskjenning, i mens du kan fylle ut oveskrift (Title), beskrivelse (description) og kategori (category). Når videoen er lastet opp 100% vil det komme opp en link til videoen din. Den klikker du på. Nå kan du se videoen din på YouTube, og videoen er lastet opp.

Hvordan få en video fra YouTube til bloggen

Under en video vil du kunne se denne linjen:

Klikk på "Share", som er ringet inn på bildet. Da vil du se dette:Nå klikker du på "Embed", som er ringet rundt på bildet. Nå vil du se dette:


Denne linken skal du kopiere, som du gjør ved å høyre klikke, og klikke på "Kopier" eller "Copy". En annen måte du kan gjøre det er å holde inne "Ctrl" og "C" samtidig. På MAC må du klikke på "Cmd" og "C" samtidig. ;)

Nå går du inn på bloggen din, og lager et nytt innlegg. Da har du denne linjen under tittelen:


Nå trykker du på "HTML", som er ringet rundt og pekt på, på dette bildet. Nå vil du se en HTML-kode, som er koden til innlegget ditt. Slik ser koden ut til dette innlegget:Da kan du lese gjennom teksten, og finne ut hvor du vil ha videoen. Jeg vil ha den nederst. Det er lettest å legge inn videoen nederst i innlegget, for da er det ikke så lett å ødelegge noen andre koder. Nå må du bare finne den nederste delen av koden, som er veldig lett å finne.

Dette er den nederste delen av koden min. Men husk at du ikke skal sette inn noe under der hvor det står "<p> </p>". Da blir det feil. Så, du klikker ved siden av "</p>" på linjen over "<p> </p>", og trykker enter. Der limer du inn linken du kopierte fra YouTube, som du gjør ved å høyre klikke, og klikke på "Lim inn" eller "Paste", eller du kan trykke på "Ctrl" og "V" samtidig. På MAC må du trykke på "Cmd" og "V". ;) På dette bildet ser du at koden er limt inn:


Når du har gjort dette, klikker du på "Oppdater". Nå er du ferdig!

Håper dette innlegget var nyttig for deg, og at du lærte noe nytt.

Lurer du på noe, eller trenger du hjelp til noe? Andre ting du vil jeg skal forklare? Kommenter! ;D

2 kommentarer

Lenaayy

13.03.2012 kl.10:56

sv: Lita er en kooiker

Anette

13.03.2012 kl.11:35

Så bra at du legger ut en sånn tutorial :)

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits