The Hunger Games

Hei! =) Var på kino og så The Hunger Games i går. Den er sinnsykt bra! Sorry for lite blogging i det siste... Men er tilbake nå. Jeg kan forklare i et annet innlegg. ;)


Filmen har fått terningkast 4, har jeg hørt, men jeg ville gitt den en 6-er. Spenningen er på topp gjennom nesten hele filmen, bra skuespill på de fleste. Alt var på plass i filmen. Filmen var rørende, spennende, litt romantisk og kjempe bra. Jeg elsker den! Filmen handler om et TV-show, altså "The Hunger Games", der 24 ungdommer sloss om seier, og kun èn person kommer i mål i live. Men jeg må ikke si så mye, for du skal se den, ikke sant? Det MÅ du, for den filmen RULEEEEEER! xD

Kjøpte en xBox 360 på finn.no for litt siden. Den var til salgs for 1000 kr, med to kontroller og tre spill. Fikk prutet den ned to hundre kroner, så vi fikk den for 800. Nå har jeg fått helt HEKTAAA. Spiller to-player med pappa. :) Vi har ikke fått kjøpt noen nye spill enda, men må få gjort det snart. =)

Canon PowerShot G9 Redigert på Picnik.no

Har du sett The Hunger Games? Kan du anbefale noen xBox spill til meg?? Kommenteeeer! :)

2 kommentarer

jeanette

26.03.2012 kl.19:26

hei ;) kjempe fin blogg du burde prøve pinjata hvis du ikke har det da ( til xboks 360 har det jeg også :D )

Mariel ♥

27.03.2012 kl.13:03

Jeg har også sett den !! :D Rå braaaaaaaa !!!

Skal se den på kino igjen ;)

Boka ruler også !!! Kunne ikke legge den fra meg <3

Indiana Jones ! :D Jeg liker det spillet ;) Har XBOX jeg også :)

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits