Kattunger <3

I dag så jeg det søteste jeg har sett på lenge. To små kattunger skal snart fylle mitt hjerte med søthet, og de kattungene ble født for en eller to dager siden. Jeg møtte de i dag! Mamma fortalte meg at venninnen hennes sin katt skulle få kattunger, og hun skulle gi de bort. Vi bestemte oss for at vi ville ha to av dem, to gutter. Så nå som de er født, må vi bare vente ca. 2 måneder til vi kan få de. Kattungene burde jo være rundt 2 måneder før de taes fra moren. Og i dag dro vi til venninnen til mamma, og hilste på kattungene. Vi har allerede valgt hvilke kattunger vi vil ha. Den ene skal hete Milo (sååå søtt! <3) og den andre skal hete Theodor (sååå søtt! <3). Jeg tok bilde av de, men jeg har vært så flink og ødelagt kameraet mitt, så jeg måtte ta med iPhonen... :( Men skal snart få speilrefleks kamera (jippii!). :)


Haha... Milo skulle alltid krabbe under de andre... xD De har ikke åpnet øynene enda, så de kan jo ikke se hvor de går... Det var SÅ søtt når de krabbet rundt hverandre på teppet, og snublet hele tiden. =)
Her ser du Milo bedre. =)

Hva synes du? Gjerne kommenter! =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits