Ny gitar!

Gjett hva! Hva? Jeg skal få en ny gitar! =D Eller, jeg har på en måte fått den allerede. Yamaha APX500 MKII er en gitar jeg har hatt lyst på lenge nå, og nå er den kjøpt/bestilt. Får den i neste uke. =) Klarer ikke vente! Også er den blå, som er yndlingsfargen min! Jeg og pappa skal dele den, for den passer til begge, og begge trengte en ny gitar. Her er et bilde av den:

My blue, beautiful guitar! <3

Er den ikke helt ELSK eller? <3<3 Jeg elsker den. Den har innebygd stemmer og det er kjempe fin lyd i den. Prøvde den i musikkbutikken, men der hadde de den samme modellen, bare i svart, så vi måtte bestille den på nettet. Gleder meg! Har sett at jeg har fått mindre og mindre lesere og sidevisninger i det siste, så jeg skal prøve å blogge mer. ;) I dag skal jeg på gitarkurs, men må spille på den gamle gitaren min. Kan ikke vente til jeg får den nye!! =D

Spiller du også gitar? Hva syntes du om gitaren?? Kommenter! "^.^

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits