Wont break me down

Jeg slettet nettop en kommentar som ble kommentert på et av mine blogg-innlegg. Det var skrevet av en som kalte seg "anonym", så jeg fikk ikke anmeldt, men jeg vil bare at personen som skrev kommentaren skal vite at det skal mer til for knekke meg. Jeg mister ikke et dryss av selvtillit av dine dustete kommentarer, for jeg vet at de ikke sanne. I min verden betyr sånn kritikk INGEN TING. Denne personen hadde kommentert noe som "Du er sykt stygg, vet du det?" eller noe lignende. Selvfølgelig stakk det litt i hjertet da jeg så hvor frekke folk kan være. Hvor kalde, hjerteløse og uomtenksomme folk kan være. Jeg kunne ALDRI sagt noe sånt om en annen person, når den ikke hadde gjort noe galt mot en. Jeg vil bare la den personen vite at han/hun ikke kan knekke meg eller selvtilliten min. Jeg kommer til å fortsette å blogge som jeg har gjort tidligere, og drite i alle som kommenterer noe lignende. Det er så meningsløst å si det til en. Så du har ikke noe å være stolt over, for meg rørte du ikke et sekund.

Dette er meg. Det er sånn jeg er, og jeg er stolt over det. Jeg er sterkere inne i meg enn det ser ut som utenpå.

Noen gang opplevd noe lignende selv? Er du også stolt over hvem DU er? Kommenter!

5 kommentarer

02.06.2012 kl.15:04

Grusomt gjort !! Men jeg kan fortelle at jeg er stolt over hvem jeg er. Jeg var ikke det før. Jeg hadde verdens verste krangel og gråt meg selv i søvn hver kveld. Men alt endret seg. Jeg fikk nye venner, nye muligheter og jeg møtte deg <3 Kommentaren kan ikke være sann , selv om den anonyme sa sin mening , har din familie og venner andre meninger ... positive meninger . Og du har rett . Vi er sterkere inne en det ser ut utenpå. :)

Anne Stine <3

02.06.2012 kl.21:14

Jeg tror nok alle i verden har opplevd noe slik før. Og jeg er så klart en av dem.. Men heldigvis var det leenge siden. tilbake i 4 klasse trur jeg. (?) Jeg hadde problemer med noen i klassen med masse krangler, stygge mellinger og uhyggelige kommentarer :/ Men heldigvis har det snudd seg =) Nå har jeg det helt fint. Akuratt det livet jeg ville hatt =) Er takknemmelig for den jeg er og skal aldri slutte å være det <3 =) Stå på jente!

LilleMegMalin

11.06.2012 kl.16:45

Anonym: Tusen takk! Er glad for støtte. =)

LilleMegMalin

11.06.2012 kl.16:46

Anne Stine: Anne Stine, elsklingen min! <3 Ingen har noen rett til å plage pusen min. Er SÅ glad for at du har det fint nå. =) Elsker deg! :3

Mariel

15.06.2012 kl.20:41

Jeg glemte og sette navn på . Men jeg var den anonyme :)

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits