Kino tid!

Heei! =) Før jeg kommer til poenget vil jeg bare si et par ting: For det første er jeg veldig takknemlig for all støtten jeg har fått på bloggen (ooh, så dramatisk! Neida! :3), og jeg skal nok ikke slutte med det første. For det andre kommer det til å bli mye mer blogging denne måneden. Skole fri gir mer tid, og ferie gir mer å gjøre, mer å skrive om. Vel, nå: til poenget!

Vel, kino tid, ja! Jeg var på kino med noen venner av meg for noen dager siden. På freeedaaag... tror jeg. Det er alltid så gøy å være på kino med de lættis vennene mine. Vi så på "Snow White and The Huntsman", med Kristen Stewart i hovedrollen som Snøhvit. Sinnsykt bra film!

Terningkast

Kristen er en av de peneste skuespillerene jeg vet om. Også er hun en sinnsykt dyktig skuespiller! Med Charlize Theron som den onde dronningen, Sam Claflin som prinsen William, og Chris Hemsworth som "The Huntsman" ble skuespillet en stor suksess. De andre rollene var også bra, og de passet perfekt inn i filmen. Etter å ha sett filmen, kan jeg ikke se for meg noen andre i rollen som Snøhvit, enn Kristen. Hvis jeg skal gi terningkast, vil jeg gi en fullverdig sekser til skuespillet i filmen.

Spenningen var på topp under hele filmen. Visste aldri hva som skulle skje, og når man ser den på kino eller med bra høyttalere blir lydeffektene perfekte. Noen steder under filmen skvatt jeg noe sjukt! Super bra! Effektene under filmen var også helt perfekte. Jeg gir en sekser til det og. Til sammen synes jeg dette var en sinnsykt bra film, den var helt perfekt, og jeg ville ikke endret på noe. Så hvis du ikke har sett filmen; hva er det du venter på?! Filmen holder seg ikke på kino for evig vet du!

Og etterpå skal jeg på kino og se "The Dictator"! Gleder meg! =)

Har du en film å anbefale? Har du sett filmen? Kommenter! =)

Én kommentar

Mathilde

13.06.2012 kl.23:17

så faktisk the hunger games for 3. gang på skolen i dag ;p

Skriv en ny kommentar

LilleMegMalin

LilleMegMalin

12, Sandefjord

Hei! Velkommen til bloggen min! :) Dette er en blogg om min hverdag. Jeg går på ridning, gitarkurs og teater. Jeg liker musikk, og elsker å skrive. :) Jeg er 12 år gammel. :) Jeg heter Malin, og jeg håper du vil lese bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits